O femeie suedeză de 65 de ani condamnată la închisoare pentru criticarea islamului și a migrației

În martie, curtea districtuală a achitat femeia care a fost judecată pentru comentarii de ură exprimate pe Facebook. Ea a criticat Islamul și a scris că „nivelul IQ din Suedia va cădea ca rezultat al imigrației”.

Acum, însă, ea este condamnată la închisoare de către instanța supremă. „Dacă acest lucru va continua, inteligența din Suedia va fi la nivelul de aur”, a spus unul dintre comentariile ei Facebook. „Refuzați tot ce are de-a face cu Islamul” a spus un altul.

În timpul anchetei, femeia, al cărei nume este Christina, a fost supusă a șase interogatorii și căutări de poliție, ceea ce ea a descris ca o experiență teribilă.

Poliția a cerut să predea cheile, telefonul mobil și iPad-ul. Faptul că avea nevoie să intre în contact cu asistența medicală pentru vizita unui medic nu a fost luată în seamă.

În 2016, femeia a fost bătută inconștientă și sângeroasă de o bandă de așa-numiții „copii refugiați neînsoțiți”. Asaltul ia afectat memoria, printre altele. Cu toate acestea, nimeni nu a fost condamnat pentru asalt.

Ea a suferit foarte prost și se simte extrem de încălcată de tratamentul extins și intruziv de către poliție. Ancheta preliminară împotriva ei are o lungime de 150 de pagini.

Curtea districtuală a susținut că procurorul nu a reușit să demonstreze cine a stat în spatele ecranului când au fost scrise posturile. Femeia a negat că era ea și a declarat că locuitorul ei ar fi putut să utilizeze calculatorul și să-i facă posturile.

Instanța supremă face o evaluare diferită a cazului. În opinia lor, ancheta arată în mod clar că a utilizat contul la momentul respectiv.

Conform tezei, ea este vinovată de „dispreț criminal împotriva oamenilor cu credințe musulmane”. Femeia, care nu a fost condamnată anterior, a fost condamnată la trei luni de închisoare pentru opt cazuri de ură.

„Sunt înspăimântată”, a spus o Christina devastată într-un interviu la scurt timp după verdict.

„Sunt așa de speriată și nu pot face nimic. Voi fi în închisoare cu criminali? Am artrită reumatoidă și depresie profundă și îmi voi pierde apartamentul „, a spus ea plângând.

sursa: voiceofeurope.com

Comentarii

Leave a Reply