O tânără din București, tâlhărită lângă casă

Val de infracțiuni, violente sau nu, în țară! După zeci de cazuri de violuri și furturi, a apărut un nou caz de tâlhărie, în București. O tânără a fost bătută și a rămas fără telefon după ce, în urmă cu o săptămână, a fost urmărită de un bărbat necunoscut.

Tânăra care a fost bătută și jefuită spune că s-a gândit mult dacă să facă publică întâmplarea prin care a trecut, deși nu își dorește să vorbească prea mult despre incident.

„Știu că nu sunt singura „nebună” care merge pe stradă după ora nouă seara prin București și de multe ori cu căștile în urechi. Acum o săptămână și ceva mă duceam spre casă, undeva în jur de ora 22:40, eram chiar la 5 minute de casă, pe o stradă foarte ok. Stradă care are chiar un paznic (polițist local din ce am înțeles) constant pentru o stare civilă. Plus că e și un liceu acolo. Intrând pe stradă am simțit că cineva mă urmărește. M-am uitat ușor în spate și l-am văzut pe acest “domn”. În acel moment mi-am dat seama că ceva se va întâmpla și că nu o să fie frumos, așa că mi-am oprit muzica din căști și m-am uitat în față să văd dacă este cineva pe stradă. Nu era nimeni altcineva”, a povestit Alexandra Popescu, pe pagina ei de Facebook.

Ea a mai povestit că bărbatul necunoscut a ajuns-o din urmă și atunci a început coșmarul.

„Domnul a venit în spatele meu, m-a depășit și s-a postat la maxim un metru distanță în fața mea. Eu m-am blocat, iar el mi-a zis trei lucruri în trei secunde:

Ai bani?

Cât este ceasul?

Da-mi tot!

Nu m-a lăsat să-i dau tot, pentru că a început să mă bată. Eu nu am știu ce să fac, decât să țip după ajutor și să-l mușc de mână. Cred că a durat 2-3 minute toată treaba, ca apoi să iasă paznicul și să îl fugărească, dar “domnul” deja mă bătuse serios și îmi furase și telefonul după ce mi-a rupt fusta. Din păcate, paznicul nu a reușit să-l prindă”, a spus tânăra.

Ea mai spune căa mers să facă plângere la poliție și că, după această întâmplare, a început să vadă oameni „dubioși” în jurul său.

„În fine, ideea e că se întâmplă cazuri de genul, chiar dacă reacția multor oameni a fost “dar asta parcă se întâmpla acum 20 de ani”. Oh, well, se întâmplă și cel mai nasol e sentimentul ăla de panică când te duci spre casă, chiar dacă e cât de cât lumină afară și sunt oameni pe stradă. Voi ăștia care mergeți mult pe jos, așa cum mergeam eu, acum 2 săptămâni, eu zic să fiți mai atenți. De la această întâmplare am văzut mult prea mulți dubioși prin jurul meu, iar panica asta e cam urâtă, iar ochiul meu nu a arătat prea bine săptămâna trecută. Și da, am fost la poliție. Și da, am dat declarații și am încredere că îl vor prinde. Sper. Și nu, nu e un mesaj de compasiune and stuff, e un mesaj de atras atenția. Shitty things can happen, chiar dacă nu te aștepți. Iar un pepper spray în geantă s-ar putea să ajute, habar nu am.

Be careful!”, a scris Alexandra Popescu.

Comentarii

Leave a Reply