Om de afaceri bătut cu ranga pe o stradă din Târgu Jiu

Un om de afaceri din municipiul Târgu Jiu, care a câştigat o licitaţie organizată de Direcţia Silvică Gorj, pentru a culege trufele din pădurile judeţului, fost bătut cu sălbăticie astăzi, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Târgu Jiu.

Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a venit la maşină şi şi-a găsit roata înţepată. La un moment dat, de acesta s-a apropiat un bărbat, care după puţin timp a început să-l lovească. Imediat a venit o altă persoană care a scos un levier dintr-o plasă şi a început să-l lovească într-un mod barbar. 

„La data de 2 iulie 2019, un bărbat de 42 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, a sesizat faptul că, în dimineața aceleiași zile, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Târgu-Jiu, în apropierea locuinţei de domiciliu, doi bărbaţi necunoscuţi au exercitat acte de violență asupra sa. Totodată, bărbatul a sesizat că autoturismul acestuia, proprietate personală, are anvelopa din dreapta spate înțepată. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infractiunilor de lovire și alte violențe și distrugere.
Polițiștii continuă cercetările în vederea identificării autorilor și luarea măsurilor legale ce se impun”, a
declarat Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.