Păun Alin Valentin, elevul de la Şcoala din Poroschia acuzat de agresarea unei profesoare, reţinut pentru 24 de ore

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria au dispus reţinerea pentru 24 de ore a lui Păun Alin Valentin, elev în clasa a VIII-a, la Şcoala din comuna Poroschia, sub aspectul sărvârşirii infracţiunilor de tulburare a liniştii şi ordinii publice şi lipsire de libertate.

În cursul zilei de astăzi, minorul va fi dus în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, cu propunere de arestare preventivă.

{facebook}https://www.facebook.com/hostbiz.info/videos/1696093180422103/{/facebook}

Conform IPJ Teleorman, „având în vedere imaginile şi buletinele de ştiri prezentate pe canalele naţionale şi pe reţelele de socializare cu privire la faptul că în data de 28.11.2017, în timpul orei de educaţie civică de la clasa a VIII-a a Şcolii Gimnaziale din com. Poroschia, trei elevi cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani, toţi din com. Poroschia, sat Poroschia, jud. Teleorman, au comis acte de violenţă fizică şi verbală asupra unei profesoare în vârstă de 40 ani, din Smârdioasa, judeţul Teleorman căreia nu i-au permis să iasă din clasă la finalul orei de curs, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Alexandria s-au sesizat din oficiu şi au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.