Pensiunea Gasthaus Grindeshti, Văliug, România

Gasthaus Grindeshti

Design-ul construcției reda elemente din arhitectonia tiroleza traditionala, totodata avand si o tenta modernista. Fiind amplasata in Grindeshti, un golf al lacului Gozna din statiunea Crivaia, Valiug, pensiunea Gasthaus Grindeshti va ofera doza de liniste, servicii de cazare de inalta clasa, agrement si activitati outdoor in stransa legatura cu natura si nu in ultimul rand hrana ce gadila papilele gustative.

Ne dorim sa va bucurati din plin de ospitalitatea banateana in timpul petrecut intre brazi, cer si munte. In apropierea apei limpezi unde pastravul este la el acasa, acolo unde in vazduh, pe langa adierea vantului, poti auzi doar linistea, unde natura te cuprinde, noi reusim sa va oferim o picatura de relaxare.

Creuzetul cultural si culinar din spatiul fostului Imperiu care a contopit chintesenta fiecarei etnii prezente pe aceste meleaguri a plamadit spiritul banatean. Camara noastra zis spait pe la noi bogata in , zakuska sarbeasca, ciorba de burta balcanica, gombotz german, snitel vienez, gulyas unguresc si sarmale romanesti, tuturor acestora noi le punem un ingredient secret, putin din sufletul nostru si vi le oferim cu drag.

sursa: turismvaliug.ro/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.