Perversă, dar total inocentă! Fotografia de nuntă, virală, sugerată chiar de mama miresei!

Sunt olandezi, s-au luat, au făcut nuntă și probabil erau fumați, cu tot cu mama miresei, care este cea care a gândit punerea în scenă a imaginii care trebuia să stea în paginile albumului de familie, dar care s-a viralizat imediat ce a fost postată pe rețelele de socializare.

”Unii proaspăt căsătoriți nu mai pot aștepta să se termine petrecerea pentru a se retrage în camera nupțială pentru a trăi cea mai fierbinte noapte din viața lor. Din fericire, ei deja au schimbat jurămintele și sunt, oficial, deja soț și soție”, e mesajul care a însoțit fotografia.

În ciuda aparențelor din imagine, mireasa chiar nu-i face sex oral soțului său, ci este o glumă sugerată chiar de mama ei.

”Imaginea nu intră în detalii, dar sugerează totul. Oricum, nuntașii formau un grup extrem de vesel. O nuntă frumoasă, unde nimic nu a fost formal sau stereotip.

După părerea mea, oricine găsește că această imagine este ofensatoare, trăiește încă în 1966. Din toate fotografiile de nuntă pe care le-am făcut, aceasta este cea mai jucăușă, și, peste zece ani, va fi la fel de spectaculoasă și se va vorbi despre ea. Îngăduiți acestor oameni să se bucure, suntem destul deja de prudenți în restul vieții”, a spus fotograful Michel Klooster.

Comentarii

Leave a Reply