Petrecerea unde a murit sportivul român, organizată de un interlop londonez supranumit „Stăpânul Fraudelor”

Daily Mail relatează că în interiorul clădirii pe care o păzeau Tudor Simionov și colegii săi se distrau oameni foarte bogați, iar evenimentul era organizat de un bărbat foarte bogat și celebru, dar certat cu legea, pe nume Edward Davenport, poreclit „Stăpânul Fraudelor”.

Eddie a organizat evenimentul, el a fost cel care a încasat banii de intrare la petrecere și pentru consumație. De exemplu, cinci bărbați au fost taxați cu 2.000 de lire, trei cu 800 de lire. Și cred că intrarea pentru un singur bărbat a fost de 100 de lire. Prețurile nu erau fixe. A fost o petrecere sălbatică. Orice era disponibil”, a declarat un membru din staff pentru Daily Mail.

Avocatul lui Davenport a infirmat însă faptul că acesta a organizat petrecerea și a luat banii, dar nu a putut să precizeze dacă Eddie a fost prezent la eveniment.

O altă sursă a povestit pentru tabloidul britanic că la petrecere au participat multe prostituate de lux și au fost prezenți mulți dintre prietenii lui Davenport.

„Totul mergea bine, până când au apărut acei bărbați. O tânără care lucra ca hostess la petrecere le-a spus celor de la ușă să nu-i lase să intre și totul a degenerat. Unul dintre portari a fost înjunghiat și a murit, iar tânăra hostess a fost tăiată. Este tragic faptul, era un bărbat tânăr și nu se afla în Londra de mult timp”, a declarat sursa.

De asemenea, un vecin a povestit pentru The Sun că înainte de tragedie a observat femei îmbrăcate în lenjerie și în ținute atrăgătoare intrând și ieșind de la eveniment.

„Părea să fie un eveniment cu temă sexuală – tocuri înalte, corsete”, a spus acesta.

Tudor Simionov în noaptea în care a murit

Românul Tudor Simionov, fost sportiv de performanta, era agent de securitate în Londra de câteva luni. A fost înjunghiat în timp ce încerca să țină la distanță mai mulți bărbați care doreau să intre neinvitați la petrecerea privată.

„A fost un erou”, titrează ziarele, pentru că a sărit în ajutorul unui coleg și a fost ucis. Ziarul The Sun scrie că un tânăr de 26 de ani este anchetat pentru această crimă.

Fost canotor de performanta, Tudor se mutase în Londra de doar 3 luni, împreună cu femeia cu care voia să se căsătorească.

Source: thesun.co.uk

Comentarii

Leave a Reply