Poliția locală, zmei cu cei neajutorați, slabi în fața infractorilor

„4 august 2019, ora 14:30. Cluj-Napoca. Doi polițiști rețin o femeie (70 de ani) într-un gang s-o legitimeze și s-o amendeze. Femeia are în mână același buchet de ieri, n-a reușit să-l vândă.

Polițistul rotofei, rotofei rău, are două ghiuluri de aur pe mâna dreaptă”, este parte din textul care a însoțit o fotografie elocventă în privința felului în care arată și în care decid polițiștii locali să se ocupe de siguranța publică din oraș. Mai aproape de cum arată interlopii decât polițiștii și mai vigilenți cu victimele vulnerabile. Fotografia a stârnit un val de indignare nu doar din partea clujenilor. „E singurul gen de infracțiune la care sunt campioni: prinsul babelor evazioniste, vânzătoare de verdeața!, scrie o cititoare,

„Unicul ! In rest , ești agresat, molestat, umilit, jignit, cu ei de mâna și toți infractorii și ei nu pot interveni: că n-au mandat ! Trist dar adevărat ! În societatea noastră, infractorul este protejat, cetățeanul cinstit și corect este tratat cu dispreț, tras la răspundere ca de ce s-a expus infracțiunii și, chiar și amendat !! Țara nimănui.”

Articolul complet la:  transilvaniareporter.ro

Comentarii

Leave a Reply