Poliţiştii bătuţi în Vâlcea, puşi să stea în genunchi în faţa agresorilor: ‘Le-au pus pistoalele la tâmplă’

Poliţiştii bătuţi în Vâlcea, puşi să stea în genunchi în faţa agresorilor: ‘Le-au pus pistoalele la tâmplă.

Potrivit sindicaliştilor Europol, situaţia celor doi poliţişti a fost mult mai gravă şi că agresorii, respectiv cei doi tineri urmăriţi în trafic şi rudele lor, chiar i-au pus în genunchi pe cei doi poliţişti şi i-ar fi ameninţat cu propriile pistoale.

„Noi informații revoltătoare apar in cazul colegilor agresați. Se pare ca dupa ce i-au deposedat de arme și i-au sechestrat într-o curte a imobilului, rromii le-au pus pistoalele la tâmplă iar unul dintre ei ar fi apăsat si tragaciul doar ca încărcătorul era gol, polițistul folosind toate cartusele pe parcursul urmăririi!”, se arată într-o postare pe Facebook a paginii Sindicatul Europol.

 

Cei doi poliţişti se aflau în misiune, după ce au observat în trafic o maşină în care se aflau doi bărbaţi de etnie romă, cunoscuţi în zonă ca fiind persoane cu antecedente penale.
Agenţii au încercat să îi oprească în trafic pe cei doi, însă aceştia şi-au continuat drumul.Conform unor surse, poliţiştii au tras nouă focuri de armă în tentativa de a-i opri pe cei doi suspecţi.
Urmărirea a luat sfârșit în momentul în care cei doi suspecţi au reuşit să ajungă la domiciliu, unde au cerut ajutorul rudelor.
În momentul în care poliţiştii au ajuns în faţa casei în care au intrat suspecţii, ei au fost atacaţi de rudele celor doi.
Poliţişti au fost bătuţi cu sălbăticie și au fost transportaţi de urgenţă la spital, fiind diagnosticaţi cu traumatisme cranio-faciale, fractură de piramidă nazală şi de arcadă.

Pentru aplanarea conflictului, agenţii au cerut întăriri, iar la faţa locului au ajuns alte echipaje ale Poliţiei.

Sursa: https://www.facebook.com/europolromania/videos/1309791192536212/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.