Ponta: Rugămintea mea către populaţie e să nu ţină cont de nicio decizie a Guvernului Orban

„Rugămintea mea către populaţie este să nu ţină cont de nicio decizie (ordonanţă de urgenţă sau hotărâre) emisă sau semnată de Ludovic Orban! Aşa cum el vă roagă să nu ţineţi cont de deciziile CCR. Dacă tot am ajuns să trăim într-o junglă în care Orban şi liderii PNL nu respectă nicio lege sau regulă – să le arătăm ce merită ei să primească în junglă”, a scris Ponta, sâmbătă, pe Facebook.

„Ludovic Orban ia decizii neconstitutionale si ilegale / este analfabet politic , mincinos si tradator al intereselor romanilor din tara si din Diaspora ( si un “asasin economic” al firmele romanesti)!

Oricum Romania era singura tara care interna fortat persoanele asimptomatice , generand efecte negative majore :

  1. Aglomeratia inutila a spitalelor – costuri uriase – imposibilitatea pentru persoanele cu alte afectiuni decat Covid 19 sa primeasca tratamentul necesar

  2. Imbolnavirea celor asimptomatici cu forme mai grave de Covid 19 sau cu alte boli transmisibile

  3. Reticenta oamenilor fara simptome de a face test ( ca sa nu fie internati fortat) /

  4. Umflarea articificiala a statisticilor oficiale in scopul pastrarii Starii de Alerta ( ca sa faca achizitii fara licitatie si Alegeri fara campanie) – rezultatul negativ fiind insa restrictiile internationale la adresa romanilor care calatoresc !

Rugamintea mea e sa nu tineti cont de Deciziile luate de Guvernul Orban – asa cum el va roaga sa nu tineti cont de Deciziile CCR !!!” a mai scris Ponta, sâmbătă, pe Facebook.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.