Prepelite in foi de vita

Share on:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Prepelite in foi de vita

• 4 prepeliţe,
• 4 foi de viţă,
• 4 felii de slănină afumată,
• sare dupa gust.

Mod de preparare

Prepeliţa se mănâncă foarte proaspătă. Se jumuleşte, se scot intestinele şi măruntaiele, se pârleşte repede, se şterge cu o cârpă curată. Se sărează prepeliţele, se pune ficatul înauntru, se înveleşte fiecare prepeliţă cu o foaie de viţă, apoi cu o felie de slănină cât mai subţire, dar destul de mare ca s-o acopere, se leagă cu aţă. Astfel pregatite, prepeliţele se pot frige la frigare sau la cuptor.


Share on:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

eleven + 15 =