Profesoară, amenințată cu bătaia de un elev (Video)

Elevul bătăuș este în clasa a XI-a la Liceul Tehnologic ”Căpitan Nicolae Pleșoianu” din Râmnicu Vâlcea! Și-a amenințat profesoara cu bătaia!

Un elev de la o școală din Vâlcea a postat pe o rețea de socializare un filmuleț în care un coleg își amenința profesoara. Dialogul dintre cei doi este halucinant. După ce a primit nota 2, băiatul a reacționat. Și-a amenințat dascălul, a dat cu pumnii în masă și i-a vorbit foarte urât. Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea s-a sesizat ca urmare a publicării acestor imagini și au luat rapid măsuri. Incidentul a fost transmis către toate instituțiile abilitate, iar la 14.30 se va face consiliu profesoral. De asemenea, s-a anunțat și poliția, se vor lua măsurile legale. Este un elev cu probleme, a fost exmatriculat și reintegrat pentru că așa i-a permis legea, conform voceavâlcii.ro

”Inspectoratul Județean Școlar Vâlcea a demarat o anchetă, un reprezentant al Inspectoratului va participa la ședința Consiliului Profesoral și la consiliul clasei. Împreună cu poliția municipiului Râmnicu Vâlcea, ne vom ocupa de caz”, susține Adina Dobrete, purtătorul de cuvând al IȘJ Vâlcea. De asemenea, IPJ Vâlcea a deschis un dosar în acest caz, iar elevul este cercetat pentru amenințare.

ACTUALIZARE:

În ședința Consiliului Profesoral, întrunită în data de 14 septembrie 2018 la Liceul Tehnologic ”Căpitan Nicolae Pleșoianu”, s-a decis exmatricularea elevului Sebastian Roșca, care a amenințat-o pe profesoară, fără drept de reînscriere în unitate, iar elevul care a filmat, dar nu a distribuit in spațiul public, a primit mustrare scrisă și scăderea notei la purtare.

Oamenii legii de la Poliția municipiului Râmnicu Vâlcea au întocmit ordonanța de reținere pentru Sebastian Roșca, elev la în clasa a XI-a la Liceul Tehnologic ”Căpitan Nicolae Pleșoianu” din Râmnicu Vâlcea, urmând ca acesta în scurt timp să fie prezentat în fața procurorilor.
Amintim că Sebastian Roșca a amenințat-o cu bătaia pe profesoara lui în data de 13 septembrie 2018, incidentul fiind filmat de unul dintre colegii săi de clasă.
Tânărul, care este din localitatea Ocnele Mari, a fost cercetat în urmă cu trei ani, pentru o tâlhărie. Pe vremea aceea era minor, aşa că a scăpat de închisoare, însă a fost pus sub control judiciar..
Vineri dimineaţă, el a fost săltat direct de acasă şi dus la poliţie pentru audieri. De asemenea, la această oră, are loc ședința consiliului profesoral la liceu, unde se va decide soarta elevului.

https://www.facebook.com/hostbiz.info/videos/2044200238944727/

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.