Profesoară din Teleorman, bătută și înjurată de elevi în sala de clasă (VIDEO)

Imagini șocante filmate într-o școală din România.

O profesoară estă bătută, împinsă, înjurată de către elevii săi!


Incidentul a avut loc la Școala Gimnazială din comuna Poroschia din județul Teleorman. Profesoara este batjocorită și bătută de elevi, în sala de clasă, incidentul fiind filmat chiar de unul dintre agresori.

Potrivit observator.tv, scandalul ar fi început la sfârșitul orei de educație civică. Elevi din clasa a VIII-a nu au lăsat-o pe profesoară să iasă din clasă. Au bătut-o și au înjurat-o.

În înregistrare se vede cum profesoara este lovită cu palmele de către un elev, apoi este agresată verbal chiar de cel care filmează, cadrul didactic nefiind lăsat să părăsească sala de clasă.

Profesoara pare că ar vrea să riposteze către un elev, însă acesta reacționează din nou violent. Întreg incidentul e filmat de un alt elev, care, l-a rândul său, aruncă la adresa profesoarei cuvinte jignitoare: „Nu atinge telefonul, că-l șifonezi”, e auzit strigând către dascăl.

În clasă se află și alți elevi, printre care și fete, care nu intervin în niciun fel, ci, dimpotrivă, par a fi amuzate. Incidentul a avut loc, se pare, marți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.