Proteste masive în Franţa faţă de măsurile lui Emmanuel Macron privind vaccinarea şi certificatul COVID-19

Protestele împotriva vaccinurilor covide și a permisului de sănătate unesc oamenii din toată Franța.

Străzile au fost umplute cu un număr mare de oameni pentru a treia săptămână consecutivă, în timp ce cetățenii continuă să reziste planului guvernului de a face obligatorii permisele de sănătate pentru a li se permite să se angajeze în activități obișnuite.

În cadrul schemei, cardurile de vaccinare sau un test negativ recent Covid-19, trebuie făcute obligatorii pentru cei care doresc să intre în restaurante și într-o gamă largă de alte locuri publice. De asemenea, vaccinurile sunt obligatorii pentru lucrătorii din domeniul sănătății.

Urmareste-ne pe: VK MeWe Facebook Telegram Twitter Bitchute Youtube Rumble

Zeci de alte evenimente ar fi avut loc în alte părți ale țării.

Rețelele de socializare s-au umplut cu imagini presupuse luate în micul oraș Pau, situat în sud-vestul Franței. În ciuda dimensiunilor modeste ale orașului, străzile sale au fost aglomerate de manifestanți care s-au dovedit a-și exprima dezaprobarea față de așa-numitul „Green Pass” al președintelui Emmanuel Macron.


Alte participări masive au fost raportate si în alte orașe din toată țara, inclusiv în teritoriile de peste mări ale Franței.

Începând cu data de 9 august, cetățenii francezi vor avea nevoie de un permis de sănătate digitală emis de guvern, pentru a intra într-o cafenea sau pentru a utiliza anumite forme de transport public. Persoanele fizice vor avea nevoie de ID pentru a arăta că sunt complet vaccinate, au testate negativ pentru COVID-19 ori s-au recuperat de la virus, iar vaccinarea devine obligatorie pentru lucrătorii din domeniul sănătății.

Din 21 iulie, Covid Pass a fost obligatoriu pentru a vizita muzee, cinematografe și alte locații culturale cu o capacitate de peste 50 de persoane.

În urma protestelor la scară largă la începutul acestei luni, guvernul francez a făcut mai multe concesii la regulile draconice, inclusiv reducerea amenzilor pentru încălcarea regimului de identificare și împingerea înapoi atunci când politica va intra în vigoare la mall-urile.

Urmareste-ne pe: VK MeWe Facebook Telegram Twitter Bitchute Youtube Rumble
Urmareste-ne pe: VK MeWe Facebook Telegram Twitter Bitchute Youtube Rumble

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Urmareste-ne pe: VK MeWe Facebook Telegram Twitter Bitchute Youtube Rumble