Puya, mesaj critic după ce a fost interzis la Cluj

Un club din Cluj-Napoca a anulat, în noiembrie 2017, concertul formaţiei „La Familia”, după ce membrii acesteia s-au declarat în favoarea căsătoriei tradiționale. Puya a lansat, pe 6 ianuarie 2018, o piesă „replică” intitulată „Political Correct”, scrie Ziuadecj.realitatea.net.

În data de 16 noiembrie 2017, clubul clujean /Form Space anunţa pe contrul de Facebook:”La Familia a lansat zilele trecute un manifest prin care anunța că Sișu și Puya cred în familia compusă DOAR dintre un bărbat și o femeie. Noi credem că scena nu ar trebui să fie o rampă pentru promovarea mesajelor discriminatorii, rasiste sau xenofobe și nu vrem să ne asociem imaginea cu sistemul de valori în care Sișu și Puya cred. Noi credem în muzică și în căsătorii fericite. Straight sau gay. Acesta este motivul pentru care care am decis să anulăm concertul La Familia at /FORM SPACE din data de 7 decembrie. Mulțumim pentru înțelegere. *cei care au cumpărat bilete la event pot recupera contravaloarea acestora printr-un e-mail către iabilet.ro”, au anunţat conducerea /Form Space. Concertul urma să aibă loc în data de 7 decembrie 2017.

Sișu și Puya au postat pe pagina de Facebook a formației „La Familia” o imagine cu titlul „Manifest La Familia”. „Credem în Dumnezeu, credem în neam, mândrie națională și patrie, credem în familia compusă doar din bărbat și femeie. Credem în forța cuvintelor, credem în normalitate, simplitate și suflet … moralitate. Credem în tradiție. Credem în unitate, frăție și legătura de sânge. Credem în România, români și limba română” – spun ei doi raperi români. Aceştia au mai precizează că acest manifest nu este o provocare, ci „mai degrabă un apel”.

Mai mult pe Ziuadecj.realitatea.net.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.