Quebec. Val de incendieri ale antenelor de telefonie mobilă 5G

Un val de incendieri ale antenelor de telefonie mobilă 5G au avut loc înultima perioadă în Irlanda, Marea Britanie, Belgia şi Olanda mai nou și Canada.

Provincia La Belle din regiunea canadiană Quebec este zguduită de un val de atacuri asupra antenelor de telefonie mobilă, anunță globalnews.ca.

Unitatea de infracțiuni majore ale poliției provinciale din Quebec fac cercetări după ce patru turnuri de telefonie mobilă au fost incendiate în intervalul de câteva zile la nord de Montreal.

Purtătorul de cuvânt al poliției provinciale, Marc Tessier, a declarat că cel mai recent incendiu a avut loc marți dimineață într-un turn deținut de Rogers, în Laval. Este al doilea incendiu din ziua de vineri, care a lovit una dintre turnurile companiei din acel oraș.

Acele incendii, aflate la aproximativ 70 de kilometri nord de Montreal, au avut loc după ce un alt turn de telefonie mobilă a luat foc vineri dimineață în suburbia nordică a orașului Laval.

Mariepier Des Lauriers, purtător de cuvânt al orașului Prévost, a declarat că în ultimele săptămâni, mulți locuitori au pus la punct teorii nefondate ale conspirației care leagă tehnologia telefoanelor 5G la COVID-19. 5G este cea de-a cincea generație standard tehnologic pentru companiile de telefoane mobile care este progresiv lansat în întreaga lume.

„Nu este prima dată când oamenii se alarmează de fake news sau lucruri pe care le văd pe internet”, a spus ea într-un interviu luni.

sursa: https://globalnews.ca/news/6905672/quebec-cellphone-tower-fires-conspiracy-theory/

Comentarii

Leave a Reply