Răzbunătorii: Războiul Infinitului / Avengers: Infinity War (2018)

Răzbunătorii: Războiul Infinitului (în engleză Avengers: Infinity War) este un film american cu super-eroi, care se folosește de echipa de supereroi Marvel Comics, Răzbunătorii (Avengers), filmul fiind produs de Marvel Studios și distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures.

Acesta intenționează să fie continuarea filmului lui Marvel, „The Avengers”, și a „Avengers” din 2015, „The Age of Ultron”, și filmul cu numarul 19 al Marvel Cinematic Universe (MCU).

Filmul este regizat de Anthony și Joe Russo, scenariul aparținând lui Christopher Markus și Stephen McFeely, strângând laolaltă mulți actori din filmele MCU anterioare. În Avengers: Infinity War, Răzbunătorii își unesc forțele cu Gardienii Galaxiei, pentru a se confrunta cu Thanos, care încearcă să strângă Pietrele Infinitului.

Filmul a fost anunțat în octombrie 2014, sub forma „Avengers: Infinity War – Part 1” (Partea 1). Frații Russo – Anthony și Joe Russo – s-au pus pe treabă și, în iulie 2016, Marvel a scurtat titlul filmului, rezumându-l la Avengers: Infinity War (Răzbunătorii: Războiul infinitului).

Filmările au început în ianuarie 2017, în studiourile Pinewood din Atlanta, regiunea Fayette, în statul american Georgia, și au durat până în iulie 2017. Filmări suplimentare au avut loc în Scoția, Anglia, zona Downtown Atlanta și New York City.

Răzbunătorii: Războiul infinitului (Avengers: Infinity War) este programat să fie lansat în Statele Unite, pe 27 aprilie 2018, în IMAX și 3D. Continuarea va fi lansată pe 3 mai 2019.

În timp ce Răzbunătorii și aliații lor au continuat să protejeze lumea de amenințările cu mult prea mari încât să fi putut fi abordate de un singur erou, un nou pericol apare din spațiu: Thanos.

Intergalacticul despotic, Thanos, urmărește să colecteze cele șase Pietre ale Infinitului, artefacte de o putere inimaginabilă, și să le folosească pentru a-și impune voința rea asupra realității.

Soarta Pământului, dar și a existenței însăși, nu avea să fie niciodată atât de incertă. Pentru această confruntare, Răzbunătorii își alătură forțele, celor ale Gardienilor Galaxiei.

Regia: Anthony Russo, Joe Russo
Actori: Dave Bautista, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Zoe Saldana, Vin Diesel, Chris Pratt, Tom Hiddleston
Gen film: Acţiune, Aventuri, Fantastic
Durata: 151 minute

Urmareste-ne pe: VK MeWe Facebook Telegram Twitter Bitchute Youtube Rumble

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Urmareste-ne pe: VK MeWe Facebook Telegram Twitter Bitchute Youtube Rumble