Reddit Dezactivează plățile Bitcoin

Reddit a incetat sa mai accepte plati in Bitcoin, cea mai mare moneda virtuala din lume. Platforma Reddit de social media, un loc popular de adunare pentru pasionatii de monede virtuale, a dezactivat acum ceva timp optiunea de a plati pentru calitatea de membru premium in moneda virtuala Bitcoin.

Reddit a fost unul dintre primele site-uri care au adoptat moneda virtuala Bitcoin. A permis utilizatorilor sa plateasca pentru calitatea de membru premium utilizand moneda virtuala Bitcoin, dar se pare ca aceasta optiune nu mai exista deoarece compania a dezactivat recent optiunea.

Vestea buna este ca e posibil ca acest lucru sa fie temporar. Acest lucru a fost confirmat de catre administratorul emoney04 care a spus ca asta are loc din cauza erorilor din sistemul Coinbase, ceea ce a dus la dezactivarea acestei caracteristici a Reddit pentru moment.

Da, e adevarat. Schimbarea viitoare a Coinbase, combinata cu cateva erori in legatura cu optiunea de plata Bitcoin care afecteaza achizitiile pentru anumiti utilizatori, ne-a determinat sa eliminam Bitcoin ca optiune de plata”.

Totusi, asa cum am spus, vestea buna pentru pasionatii de monede virtuale este ca aceasta ar putea fi o dezactivare temporara a caracteristicii de plata. Emoney04 a spus, de asemenea ca Reddit va urmari progresul sistemului Coinbase inainte de a decide daca vor sa mearga inainte si sa reactiveze functia pentru Reddit.

“Vom analiza cererea si vom urmari evolutia Coinbase Commerce inainte de a lua o decizia cu privire la posibilitatea reactivarii”. Nu s-a spus niciun cuvant in legatura cu momentul in care s-ar putea intampla asta, asta daca se va intampla, asa ca, daca doreati sa efectuati plati utilizand moneda virtuala Bitcoin pe Reddit, se pare ca acest lucru nu va fi posibil, cel putin momentan.

Urmareste-ne pe: VK MeWe Facebook Telegram Twitter Bitchute Youtube Rumble

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Urmareste-ne pe: VK MeWe Facebook Telegram Twitter Bitchute Youtube Rumble