Romani acuzati de exploatare sexuala si violarea unor minori in UK

Copii

Patru bărbați, au primit peste 25 de ani de închisoare, fiind acuzați de exploatare sexuală și violarea a unor copii din Levenshulme, Manchester.

Condamnările se referă la infracțiuni comise între 2016 și 2018 împotriva a trei fete care aveau vârste cuprinse între 12 și 15 ani, în momentul abuzului.

Ancheta a constatat că grupul a supus victimele la perversiuni pe o perioadă îndelungată.

O victimă – care avea 12 ani în momentul în care a început abuzul – a fost violată de Sebastian Baltatu. Aceeași victimă a fost violată și în alte ocazii de Parizian Călin, care era cunoscut și ca David. El a facilitat și alți bărbați să o violeze.

Ilie Daniel Bălțatu – cunoscut sub numele de Danny – a folosit Facebook pentru a o atrage pe aceeași fată, înainte de a o incita să se implice în activități sexuale. El a agresat-o sexual, pe când aceasta avea sub 13 ani.

În anul următor, el a mai făcut sex cu o altă fetiță, de 13 ani în trei ocazii diferite.

Adrian Călin a fost găsit vinovat după ce a incitat o fată de 15 ani să aibă activități sexuale.

Astăzi (luni, 23 septembrie 2019) cei patru bărbați au fost condamnați la Manchester Crown Court (Crown Square).

Parizian Călin, din Slade Lane, Levenshulme a fost condamnat la 13 ani de închisoare. El va apărea, de asemenea, în registrul infractorilor sexuali pe viață și va fi supus unui ordin de prevenire a vătămărilor sexuale timp de 13 ani. El a fost găsit vinovat de o serie de infracțiuni, inclusiv patru acuzații de viol asupra unui copil sub 13 ani.

Ilie Daniel Baltatu, din Manchester, a fost condamnat la 8 ani și o lună de închisoare.

Sebastian Bălțatu, 18 ani, a fost condamnat la 3 ani de închisoare și va rămâne în registrul infractorilor sexuali pe viață. El a fost găsit vinovat de violarea unui copil sub 13 ani, pedeapsă fiind mai mica pentru că era minor la momentul infracțiunii.

Adrian Calin, din Reynell Road, Levenshulme, a fost condamnat la 1 an de inchisoare.

sursa: gmp.police.uk

Comentarii

Leave a Reply