ROTHCSCHILD’S – MASTER PLAN

Planul de joc Rothschild a fost acela de a inversa rezultatele primului război mondial

Planul final de joc al lui Rothschild a fost acela de a inversa rezultatele primului război mondial prin restabilirea monarhiilor germane, austro-ungare și rusești, surse din Germania și SUA fiind de acord. Planul care se desfășoară în prezent în Europa necesită un război civil împotriva unui inamic „musulman”. Teroriștii așa-numiți „musulmani” sunt finanțați cu bani care ar trebui cheltuiți pentru combaterea așa-numitei încălziri globale induse de carbon, sursele ad. De aceea vedem atacurile teroriste „musulmane” zilnice care par a implica întotdeauna „lupi singuri” care mor în atac. În acest fel, nu este nevoie să aveți un proces murdar în care faptele ar putea avea șansa de a intra în mintea publică.

În orice caz, sursele afirmă că după o vară de atacuri teroriste tot mai grave, bancomatele bancare europene vor fi închise, posibil în august sau septembrie. În acest moment, familiile regale se vor prezenta ca „salvatori” și îi vor oferi oamenilor sume mari de bani și de „securitate”, în schimbul restabilirii monarhiilor lor.

Regele european reintrodus va fi condus de un german „Kaiser” (Caesar) care va avea patru împărați care vor fi numiți sub el, spun ei. Candidatul pentru Kaiser va veni probabil din familii regale habsburgice sau Hohenzollern, notează. Asta înseamnă Karl Habsburg sau Hohenzollern Georg Friedrich Prince de Prusia. Un alt candidat pe care îl menționează este Ferdinand Zvonimir Habsburg-Lothringen.

Țarul Rusiei ar fi cel mai probabil prințul Mihai de Kent 

https://en.wikipedia.org/wiki/Prince_Michael_of_Kent

pentru că are cel mai mare sânge Romanov din toate regiunile europene.

Acest lucru se potrivește cu ceea ce ne-au spus de mult sursele rusești, și anume că Vladimir Putin a fost pus la putere de o fracțiune din KGB care era loială familiei regale rusești.

Această mișcare, combinată cu împingerea de către Recep Erdogan a Turciei pentru a restabili Imperiul otoman turc, ar reuși, dacă va reuși, să restabilească imperiile germane, austro-ungare și turcești; aducând în mod esențial Europa și Orientul Apropiat situației care a existat înainte de primul război mondial.

Deci, un complot de o sută de ani pentru a inversa victoria anglo-americană în Primul Război Mondial a fost acum mascat.

Votul Brexit în acest context înseamnă că familia regală britanică nu va trebui să cadă sub dominația monarhiilor restaurate din Europa.

Întrebarea, desigur, este că poporul european va accepta pasiv să fie terorizat și șantajat din punct de vedere financiar să restaureze aceste linii genealogice la putere oficială? Putem să aflăm bine această vară și toamnă. Între timp, așteptați o frenezie Gladio de atacuri false de pavilion și de demonstrații violente bine finanțate. Este, de asemenea, un pariu bun că cancelarul german Angela Merkel și președintele francez Francois Hollande vor pierde puterea în cursul acestui an.

Între timp, o luptă serioasă de putere se apropie, de asemenea, în Statele Unite. Sursele CIA spun că „China a dat codurile secrete pentru o cantitate mare de aur (mii de tone metrice) … care urmează să fie acordată ca împrumut Trezoreriei SUA, astfel încât dolarul să nu se implodeze”.

„Băieții din DC trebuie să-l acuze pe Killary”. 

De când Convenția prezidențială a Partidului Democrat a demarat săptămâna aceasta cu o scurgere mare de rute de e-mail cu privire la modul în care alamatul Partidului Democrat a înlăturat lucrurile pentru Hillary Clinton, nu există nici o îndoială că în Washington DC se desfășoară o luptă serioasă de putere. Șeful Comitetului Național al Partidului Democrat, Debbie Wasserman Schultz, care a fost încurcat în scurgerea e-mail-ului, a declarat că va demisiona „după convenție.” Surse CIA spun că este foarte probabil că va fi ucisă în curând pentru al împiedica să mărturisească despre ea a furat alegerile pentru Clinton.

Pentagonul și agențiile au obligat deja partidele democratice și republicane să promită că vor reface actul Glass-Steagall. Asta înseamnă un sfârșit forțat la cazinoul strâmb la care fracțiunea Bush / Clinton a mafiei Khazariene a transformat sistemul financiar american.

Pensiunea Freemason P2 a obligat de asemenea pe Hillary să accepte pe Tim Kaine, un iezuiți, în calitate de candidat la funcția de vicepreședinte, spun CIA. Din moment ce Trump este susținut și de iezuiți și de P2, aceasta înseamnă că ei au ambele părți acoperite în SUA acum. Deci, așa cum au spus sovieticii în timpul războiului rece, americanii pot alege între Pepsi Cola sau Coca Cola, dar poți fi sigur că vinul, ceaiul, cafeaua etc. nu vor fi niciodată pe buletinul de vot.

O indicație clară a modului în care sistemul american a devenit corupt și decadent poate fi văzut în secretarul de stat John „Skull and Bones” Kerry, care acționează ca un șiret pentru corporațiile chimice satanice precum Dupont. Kerry a fost la Viena vineri, spunând că „aparatele de aer condiționat au fost o amenințare la fel de mare ca și terorismul”. Ceea ce se întâmplă este că 17 ani au trecut de când Corporația Dupont și partenerii săi de crimă au luat gazele de fluor pentru a fi interzise, expirase. Fluorul lor BS a provocat povestea gaurii de ozon care a păcălit aproape toata lumea la acea vreme. În prezent, brevetul privind înlocuirea lor cu fluor, hidrofluorcarburi (CFC) expiră, astfel încât robul lor moroc, Kerry, este paradat în fața demnitarilor mondiali pentru a susține că interzicerea CFC-urilor „va salva literalmente viața de pe planeta însăși”.

http://www.foxnews.com/politics/2016/07/23/kerry-air-conditioners-as-big-threat-as-isis.html

Ceea ce inseamna cu adevarat este ca ii va salva prietenii chimici anual aproximativ 20 de miliarde de dolari in vanzarea de agenti frigorifici patentati pentru aer conditionat din lume, frigidere etc. Ce fel de sistem politic degenerat devine ministrul de externe a ceea ce obisnuieste să fie cea mai mare țară din lume pentru a spune minciuni în mod direct în numele corporațiilor, astfel încât ei să poată înșela bani din oameni din țările sărace care au nevoie disperată de aer condiționat? Este un sistem atât de corupt încât trebuie răsturnat.

Vorbind despre care, a existat un răspuns la recompensa de aur de o singură dată, plasată pe mulți dintre sefii de top ai mafiei Khazariene de către Societatea White Dragon. Comandamentul forțelor speciale din SUA a contactat WDS pentru a solicita anunțuri de recompense scrise care pot fi prezentate persoanelor din listă. Ei doresc acest lucru pentru că nu doresc să înceapă o situație de „sheepdog on sheepdog” în care forțele speciale se luptă reciproc, pe măsură ce unii încearcă să protejeze oamenii de pe listă, iar alții încearcă să-i aresteze.

Aceste documente sunt în curs de pregătire, iar forțele speciale vor funcționa în armonie pentru îndeplinirea misiunii anti-mafiote mafiote. Bounties-urile vor fi emise de comanda generală a armatei de eliberare planetară în colaborare cu WDS. 

De asemenea, WDS știe că va pierde din față dacă nu se iau măsuri după expirarea termenului dat Rothschilds-ului la ora 25 la Hawaii la miezul nopții. De vreme ce Rothschilds se ascund acum în Elveția, poate exista o întârziere înainte de a se întreprinde acțiunea, dar va fi luată.

Nathan Rothschild, care inițial a fost de acord să se întâlnească cu WDS, a anunțat public că nu îi invită pe tatăl său la nuntă să-l clarifice că blocarea unei înțelegeri este responsabilitatea tatălui și a unchilor săi, nu a lui.

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3693672/Snub-80-year-old-Lord-Rothschild-ahead-son-s-wedding-family-torn-apart-feud-GIRL-TOWN. html

Din acest motiv, recompensa de aur pe Nathan a fost suspendată. De asemenea, societățile secrete asiatice, chiar dacă au suferit distrugerea comorilor culturale de neînlocuit, cum ar fi Palatul de Vară, nu doreau să distrugă opere de artă neprețuite, patrimoniul întregii omeniri, pentru a obține câțiva bătrâni. Asta înseamnă complexul din Zug, Elveția nu va fi lovită cu o rachetă. În schimb, se așteaptă la o „operație de precizie”, spun ei.

Rothschildii s-ar putea gândi că recenta hotărâre împotriva Chinei în Marea Chinei de Sud poate fi folosită pentru a manipula armata americană și aliații săi în război cu China. Desigur, sursele Pentagonului simt că au dreptul de partea lor acum că a fost luată o hotărâre judecătorească. Asadar, va exista cu siguranta o oarecare dificultati inainte ca SUA sa ameninte ca va trimite o forta militara multinationala in Marea Chineza de Sud pentru a pune in aplicare guvernarea, spun sursele Pentagonului.

Între timp, chinezii susțin că tribunalul a fost o „farsă politică” și a remarcat că niciunul dintre cei cinci membri ai acesteia nu era asiatic sau știau multe despre istoria sau cultura asiatică.

http://news.xinhuanet.com/english/2016-07/25/c_135536663.htm

Cu toate acestea, chinezii au fost de acord să lase Singapore să arbitreze asupra problemei Marea Chinei de Sud cu ASEAN. Din moment ce Singapore este sediul central al CIA și MI6, este clar că chinezii caută un compromis. 

Bineînțeles, acest lucru din întreaga Marea Chinei de Sud este doar un pretext pentru Rothschilds să își joace cardul de armă american în timpul negocierilor în curs de faliment ale societăților Rockefeller și Rothschilds „STATELE UNITE ALE AMERICII” și „UNITED NATIONS”. Republica Statele Unite nu este în stare de faliment și nu trebuie să se lase manipulate în acest mod de către proprietarii unei societăți cu sediul în Washington DC.

Între timp, în Orientul Mijlociu, repercusiunile încercării eșuate de lovitură de stat din Turcia continuă să fie resimțite în multe feluri. Potrivit surselor din Pentagon, președintele turc Recep Erdogan „poate să fi semnat propriul mandat de deces, deoarece 90 de nucleare americane și 1500 de aeronave americane sunt potențialii ostatici la baza aeriană Incirlik”. Sursele Pentagonului spun, de asemenea, că Turcia s-ar fi transformat în est, dar era „încă sub ochii atentă ai Rusiei, Iranului, Irakului și Siriei, pentru că nimeni nu crede în Erdogan”.

Cu toate acestea, sursele Pentagonului spun, de asemenea, că cabala lui Bush „se rătăcește din pierderea zborurilor de droguri ale CIA către și dinspre Incirlik”.

Celălalt lucru care sa întâmplat în Orientul Mijlociu este că Rusia a trimis o dărâmătură peste Israel pentru a aduna în mod sistematic informații despre desfășurarea militară israeliană. Mai mult, dronele au reușit să dezactiveze 3 rachete israeliene, făcându-le clar că au superioritate aeriană totală și că forțele de apărare ale Israelului sunt „rațe așezate”. Israelul este acum de așteptat să devină o zonă autonomă evreiască în interiorul Califatului restaurat. Încercarea lor de a distruge islamul moderat, prin crearea unui boicogenist islamic, islamic, a eșuat.

Leave a Reply