Samsung Galaxy S9 și S9 + combină recunoașterea irisului și a feței cu IntelligentScan

Pe măsură ce MWC 2018 se apropie, zvonurile proaspete sunt obligatorii, cele mai recente fiind Samsung, care integrează recunoașterea irisului și a feței pentru o modalitate mai eficientă de deblocare a telefonului. Apple iPhone X funcționează bine în condiții de lumină scăzută și este una dintre criticile OnePlus 5T și Honor View 10 care încearcă într-o oarecare măsură să se deblocheze noaptea.

A apărut un  videoclip pe YouTube, care evidențiază modul în care tehnologia va funcționa în condiții de lumină ambiantă sau lumină slabă. Va trebui să așteptăm și să vedem ce ne-a pus la dispoziție producătorul sud-coreean la sfârșitul lunii februarie.

Potrivit lui  Evan Blass pe Twitter , un tipar bine respectat, pre-comenzile S9 vor începe la 1 martie și data lansării va avea loc la 16 martie 2018.

De asemenea, a apărut și un videoclip care demonstrează sensibilitatea ecranului senzitiv al Galaxy S9. Nu putem confirma că acesta este S9 și nu poate avea încredere în videoclipul ca sursă de încredere. Cu toate acestea, în urma unor zvonuri, pare să fie produsul final.

Va impresiona S9? Samsung are cu siguranță o sarcină dificilă înainte. Apple  iPhone X a apucat deja titlurile cu Face ID , iar telefonul Pixel 2 de top de la Google oferă cea mai bună cameră foto smartphone de pe piață.

Samsung chiar se confruntă cu concurență chiar de la fel. Având în vedere că S8 și S8 + au înregistrat reduceri drastice ale prețurilor de la lansare, ne așteptăm ca acestea să scadă în continuare prețul cu lansarea modelelor S9 și S9 +, făcându-le o propunere chiar mai gustoasă.

Multumesc pentru mai multe detalii despre Galaxy S9? Iată tot ce știm despre cea mai recentă pereche de embleme ale Samsung.

Specificatiile Samsung Galaxy S9 si S9 +: Ce este in interior?

 • Procesor: Snapdragon 845 (numai în SUA și China), Exynos 9810 (Marea Britanie, în întreaga lume)
 • RAM: 4 GB
 • Afișați: 5.8in și 6.2in
 • Aparat foto: Două camere de 12 megapixeli „Super Speed” cu OIS (F1.5 / F2.4) sau lentilă cu deschidere reglabilă unică
 • Depozitare: spațiu intern de 64 GB (până la 256 GB cu card microSD)
 • Dispozitiv de citire a amprentelor montat în spate
 • Rezistent la apă IP68
 • Integrare cu Bixby
 • USB 3.1 de tip C
 • Mufe de 3,5 mm incluse, cu difuzoare stereo AKG
 • Android 8.0 Oreo

În urma lansării chipsetului Qualcomm Snapdragon 845 (numai în SUA și China) și a propriului Exynos 9810 de la Samsung, este sigur să presupunem că S9 și S9 + vor fi echipate cu cel mai recent procesor emblematic. Noul chipset are un procesor octa-core de 2.9GHz care promite să fie cu 40% mai rapid în performanțele single-core decât predecesorul său, Exynos 8895.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.