Șase lucruri pe care nu trebuie să le faci NICIOADATĂ într-o relație

Cel mai puternic sentiment pe care îl poate simți un om este dragostea. Dar, afecțiunea față de partener nu trebuie să o pună pe femeie să accepte orice situație.

Orice femeie vrea sa fie admirată și să se simtă protejata în relație. Pentru a menține stabilitatea în club, reprezentantele sexului frumos pot accepta orice, iar asta nu e cea mai bună soluție. Iată doar 6 lucruri pe care o femeie nu trebuie sa le accepte din partea bărbatului, potrivit teotrandafir.com:

1. Nu accepta compromisuri care să îți îngrădească libertatea:

Nu renunța la standardele și convingerile tale, oricât de mare ar fi presiunea din partea persoanei iubite. Nu trebuie să renunți niciodată la cine ești. Nu de alta, dar, nu tocmai felul tău de a fi l-a atras pe iubitul tău? Dacă incearcă să te schimbe, relația voastră este sortită eșecului!

2. Nu iți schimba aspectul fizic pentru el:

Dacă bate apropouri că nu iți stă bine cu actuala coafură sau că ar trebui să porți anumite haine, nu e tocmai ok pentru conviețuirea voastră. Iubitul tău trebuie să te vadă și machiată și nemachiată. În fond și la urma urmei, tu ești stăpâna frumuseții tale!

3. Nu iți ascunde inteligența:

Dacă opinia ta este diferită de a lui și ești ferm convinsă că te duce pe o pistă greșită, explică-i lucrurile fără a-l face să se simtă inferior. Nu lăsa pe nimeni să te subestimeze, chiar și dacă e barbatul care ți-a răpit inima.

4. Nu spune da doar ca sa il faci fericit:

Dacă simți că deciziile pe care le ia nu sunt în regulă, pentru binele lui, spune-i adevărul. Nu îl minți, chiar dacă el așteaptă confirmarea permanentă din partea ta.

5. Nu iti risca sanatatea pentru el:

Dacă auzi bărbați care comenteaza pe seama femeilor plinuțe sau extrem de slabe, nu trebuie să te aliniezi anumitor standarde. Dacă te place, ar trebui să te accepte așa cum ești.

6. Nu renunta la visele tale:

Probabil că el iși imaginează că tu vei sta mereu în casa așteptându-l, însă asta înseamnă plafonare pentru tine. Dacă vrei să ai o carieră, mergi pe drumul tău. Trebuie să ințeleagă că nu mai trăim în epoca de lut când femeile aveau o singură meserie: cea de casnică.

Comentarii

Leave a Reply