Șase soldați americani de la Deveselu au fost încătușați

Șase soldaţi americani de la Deveselu au făcut scandal după o noapte petrecută într-un club din oraş şi a fost nevoie de intervenţia angajaţiilor din local şi a agenţilor de la ordine publică pentru a calma spiritele.

Militarii ar fi consumat băuturi alcoolice și ar fi plecat din local fără să plătească. Agenții de pază i-au ajuns din urmă, moment în care a început conflictul.

 

Un echipaj de poliție care se afla în zonă a intervenit. Oamenii legii au încercat să aplaneze conflicul, însă militarii au continuat să fie agresivi, așa că au fost încătușați, reținuți și duși la audieri. Șase dintre ei au fost amendați pentru tulburarea liniştii publice.

 

În dimineaţa zilei de duminică, în imediata apropiere a unui local de alimentaţie publică din Craiova, s-a produs un eveniment între un grup de clienţi ai localului respectiv şi personalul cu atribuţii pe linia asigurării pazei. Incidentul a fost cauzat de faptul că grupul respectiv a refuzat să achite contravaloarea consumaţiei. Întrucât persoanele se manifestau zgomotos, au fost luate măsuri pentru aplanarea stării tensionate, iar persoanele implicate au fost sancţionate contravenţional, conform Legii 61/1991″, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

 

Potrivit unor surse citate de Agerpres, cetăţenii americani ar fi angajaţi ai Bazei militare de la Deveselu, scrie realitatea.net

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.