Se vinde o insulă în Delta Dunării. Prețul de pornire este incredibil

Insula Matița

După insula Ada de pe lacul Taşaul, scoasă la vânzare în 2011 de autorităţile din Năvodari, o altă insulă, un loc unicat aflat în inima Deltei, este scoasă la licitaţie.

Ea este localizată în apropiere de Chilia Veche, județ Tulcea, Rezervația Biosferei „Delta Dunării” (Patrimoniu mondial UNESCO), la 45 km de Tulcea și la 12 km de Mila 23, scrie capital.ro.

Insula în Delta Dunării care este scoasă la vânzare are un preț de pornire de 350.000 de euro. Potrovit jurnaliștilor de la dcbussines, ea are o formă alungită, asemănătoare unui bumerang, și prezintă nu mai puțin de 8 construcții, cu o suprafață construită desfășurată ce depășește 1.300 mp: unități de cazare, o cherhana, clădiri tehnice și administrative. Toate construcțiile păstrează imaginea tradițională a locului, sunt acoperite cu stuf și au fost complet renovate în exterior în 2018.

Prețul de pornire este de 350.000 € iar estimarea între 400.000 € – 500.000 €. Terenul are o suprafață de 6.280 m2m, dintre care suprafață construită de 1.362 m2. Tip de proprietate: Casă de vacanță, Pensiune, Restaurant.

Delta Dunării, inclusă în patrimoniul mondial al UNESCO în 1991, este fără îndoială una dintre cele mai spectaculoase rezervații naturale din Europa. Iar Insula Matița, un loc unicat aflat în inima Deltei, în apropierea lacurilor Matița și Babina, este probabil singura insulă ce poate fi achiziționată în acest moment în România, scrie în anunțul Artmark, casa de licitație însărcinată de autoritățile din Năvodari.

sursa: aici

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.