Succesiune (serial TV)

Succesiunea urmează familiei Roy, proprietarii conglomeratului media Waystar RoyCo. Patriarhul familiei, Logan Roy (Cox), a cunoscut o scădere a stării de sănătate. Cei patru copii ai săi – fiul cel mare Connor (Ruck) înlăturat, Kendall (Puternic), puternic, Roman ireverențiu (Culkin) și Siobhan (Snook) – toate cu diferite grade de legătură cu compania, încep să se pregătească pentru un viitor fără tatăl lor, [9] și fiecare începe să concureze asupra proeminenței în cadrul companiei.

Succesiunea este un serial american satiric-dramă create de Jesse Armstrong. A avut premiera pe 3 iunie 2018, pe HBO , și a fost reînnoită pentru un al treilea sezon, care va avea premiera pe 17 octombrie 2021.  Seria se concentrează pe familia Roy, proprietarii disfuncționali ai Waystar RoyCo, un conglomerat global de media și divertisment, care luptă pentru controlul companiei pe fondul incertitudinii cu privire la sănătatea patriarhului familiei, Logan Roy ( Brian Cox ).

Printre distribuția ansamblului seriei se numără Jeremy Strong în rolul lui Kendall, Kieran Culkin în rolul Roman și Sarah Snook în rolul lui Siobhan, copiii lui Logan angajați de companie. Matthew Macfadyen joacă rolul lui Tom Wambsgans, soțul lui Siobhan și executiv Waystar; Nicholas Braun în rolul lui Greg Hirsch, nepotul lui Logan, angajat și el în companie; Alan Ruck în rolul lui Connor, cel mai mare copil al lui Logan; și Hiam Abbass în rolul Marcia Roy, soția lui Logan. În serie mai sunt prezenți Peter Friedman , Natalie Gold și Rob Yang , alături de Dagmara Domińczyk , Arian Moayed șiJ. Smith-Cameron în roluri recurente, înainte de a fi promovați în distribuția principală.

Succesiunea a primit aprecieri critice, în special pentru scrierea, interpretarea, partitura muzicală și valorile producției. A primit numeroase premii și nominalizări, inclusiv Premiul Academiei Britanice de Televiziune pentru cel mai bun program internațional , Premiul Globul de Aur pentru cel mai bun serial de televiziune – Dramă și Premiul Primetime Emmy pentru Seriile dramatice remarcabile . [8] Cox a primit Premiul Globul de Aur pentru cel mai bun actor – Dramă de televiziune , în timp ce Strong a câștigat Premiul Emmy Primetime pentru cel mai bun actor principal într-o serie de dramă. .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.