Sufleu de conopidă

Share on:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

INGREDIENTE:

  • două conopide, trei ouă, 400 gr. smântână, 200 gr. şuncă presată de pui, 300 gr. telemea, 10 gr. unt.

MOD DE PREPARARE:

  • Desfaceţi conopida în bucăţi mici şi spălaţi-o. Puneţi la fiert conopida cu un praf de sare. După ce a fiert o lăsaţi la răcit. Aşezaţi conopida, apoi, într-o tavă pe care o ungeţi înainte cu unt.
  • Bateţi ouăle şi amestecaţi-le cu smântână.
  • Radeţi brânza şi tăiaţi şunca în felii mici. Presăraţi deasupra conopidei, după care turnaţi smântână. Mai adăugaţi puţină brânză rasă.
    Lăsaţi la cuptor timp de aproximativ jumătate de oră.

Share on:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

sixteen + 9 =