Tânără mămică, luată la bătaie în grădiniţă, în timpul şedinţei cu părinţii. A dat-o cu capul de pereţi, sub ochii a zeci de copii îngroziţi

Incident şocant la sfârșitul săptămânii trecute, într-o grădiniță din Bistrița. O mămică a fost bătută de tatăl copilului ei chiar în timpul şedinţei cu părinţii, prilejuită de deschiderea noului an şcolar. 

Părinții s-au separat în urmă cu câțiva ani, iar copilul a fost încredințat spre creștere și educare mamei, tatăl având drept de vizitare și de a petrece timp cu copilul după un program stabilit de tribunal. Din păcate, despărțirea de mama copilului nu a fost acceptată niciodată de tată, care nu ezită, ori de câte ori are ocazia, să-i aplice acesteia câte o corecție fizică.

Mărturie stau câteva certificate medico-legale și plângeri la Poliție.

Mama a încercat să obțină un ordin de restricție pentru a scăpa de violențe, mai ales de cele fizice, care s-au petrecut de prea multe ori sub ochii înspăimântați ai copilului. Din păcate, judecătorii au decis că nu este nevoie de așa ceva, astfel încât violențele au continuat, ultimul episod fiind la sfârșitul săptămânii trecute, chiar la grădiniță, la ședința cu părinții.

Încurajat de lipsa de reacţie a cadrelor didactice, dar şi a părinţilor, după ce mama a ieșit din sala de clasă, tatăl a ajuns-o din urmă pe hol și a izbit-o cu capul de perete.

Articolul complet aici

Comentarii

Leave a Reply