Trump: Viitorul nu le aparține globaliștilor, ci patrioților, națiunilor suverane și independente

24 septembrie 2019, in fata Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite, Trump i-a calcat in picioare pe toti cei care promoveaza ideologia globalista, liderul de la Casa Alba explicand ca, in ultima instanta, aceasta monstruozitate nu va face altceva decat sa distruga tarile si popoarele. Viitorul le apartine acelor natiuni care stiu sa-si apere independenta, suveranitatea si propriii cetateni, a subliniat Donald Trump.

 

„Lumea liberă trebuie să-și accepte fundamentul national. Nu trebuie să încerce să-l șteargă sau să-l înlocuiască. Privind in jur, de-a lungul și de-a latul acestei planete splendide, adevărul este evident: dacă vrei libertate, fii mândru de țara ta! Daca vrei democrație, păstrează-ți suveranitatea! Iar dacă vrei pace, iubește-ți națiunea! Liderii înțelepți mereu pun pe primul loc binele poporului si al tarii lor. Viitorul nu le aparține globaliștilor. Viitorul le aparține patrioților. Viitorul le aparține națiunilor suverane și independente, care-și protejează cetățenii, își respectă vecinii și onorează diferențele care fac fiecare țară specială și unică. De aceea noi, în Statele Unite, ne-am angrenat într-un program captivant de înnoire națională. În tot ceea ce facem, ne concentrăm să le mobilizăm visurile și aspirațiile cetățenilor noștri. (…)

Globalismul a exercitat o atracție religioasă asupra liderilor din trecut, făcându-i să-și ignore propriul interes național. Dar în ceea ce privește America, duse sunt acele zile. (…)

Imigrația ilegală subminează prosperitatea, sfâșie societățile și le dă putere cartelurilor nemiloase. Migrația ilegală în masă este necinstită, nesigură și nesustenabilă pentru toată lumea implicate. Țările de pornire sunt sărăcite foarte repede. Nimeni nu are grijă de tineret, iar capitalul uman este irosit. Țările de destinație sunt împovărate peste măsură cu mai mulți migranți decăt pot ele accepta în mod responsabil, iar migranții înșiși sunt exploatați, atacați și abuzați de către traficanți depravați. Aproape o treime dintre femeile care călătoresc spre nord, către frontiera noastră, sunt agresate sexual pe drum.

Cu toate acestea, aici, în Statele Unite, și peste tot în lume există o industrie în creștere a activiștilor radicali și a organizațiilor non-guvernamentale care promovează traficul de persoane. Aceste grupuri încurajează migrația ilegală și cer ștergerea granițelor naționale. Astăzi eu am un mesaj pentru acei activiști ai granițelor deschise, care se ascund în spatele retoricii legate de justiția socială: politicile voastre nu sunt juste, ci crude și diabolice. Voi incurajați organizațiile criminale care prădează bărbați, femei și copii nevinovați. Voi vă puneți propriul sentiment fals al virtuții mai presus de viețile și bunăstarea a nenumărați oameni nevinovați. Subminând securitatea de frontieră, subminați drepturile omului și demnitatea umană”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.