Un băiat de 12 ani a fost bătut de către mai mulţi copii

Poliţia Dolj a început o anchetă după ce pe Facebook au apărut imagini cu un băiat în vârstă de 12 ani care este agresat de alţi copii, el fiind lovit violent cu pumnii şi cu palmele peste faţă, dar şi cu picioarele.

Incidentul a avut loc pe o stradă din Calafat, conform postarilor de pe Facebook. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Dolj, poliţiştii din municipiului Calafat s-au sesizat şi au început cercetările după ce pe Facebook a apărut un filmuleţ cu un minor care este agresat de alţi copii. Poliţiştii au stabilit că incidentul a avut loc luni, între orele 20.30 – 21.00, pe strada Traian din Calafat, iar copilul bătut are 12 ani şi este din municipiu.

În imagini se poate vedea cum băiatul de 12 ani este oprit pe stradă de mai mulţi copii, iar aceştia încep să îl lovească pe rând cu palmele şi cu pumnii peste faţă, dar şi cu picioarele, toată scena fiind filmată cel mai probabil de unul dintre participanţii la agresiune.

Poliţiştii au chemat victima împreună cu părinţii la sediul Poliţiei Calafat pentru a stabili ce s-a întâmplat. Poliţiştii spun că joi dimineaţa a fost depusă o plângere împotriva agresorilor, aceştia fiind trei minori. Victima şi agresorii nu se cunoşteau, băiatul lovit fiind abordat pe stradă de către agresori când a trecut prin zona respectivă.

2 comentarii la „Un băiat de 12 ani a fost bătut de către mai mulţi copii

Leave a Reply