Un bărbat în vârstă de 65 de ani a jefuit o bancă și a aruncat banii în aer strigând „Crăciun fericit!”

În Colorado Springs, SUA, un bărbat în vârstă de 65 de ani a jefuit o bancă din centrul orașului și „a făcut totul pentru a fi arestat”, relatează KKTV.

Potrivit poliției, David Oliver a intrat în clădirea Academiei Băncii în jurul prânzului, pe 23 decembrie. Argumentând că era înarmat, Oliver a luat numerar de la casieria băncii – cât nu este specificat.

Acesta a ieşit din bancă şi a aruncat banii „peste tot” cu un strigăt de „Crăciun fericit!” Martorii au spus că trecătorii au ridicat o parte din bani şi i-au returnat băncii, în timp ce Oliver s-a îndreptat spre Starbucks, unde a luat loc, aparent în aşteptarea sosirii poliţiştilor care să îl aresteze.

După cum adaugă The Denver Post, nu a comandat nimic la cafenea, iar personalul și vizitatorii nu i-au acordat atenție.

Denver Post a citat informaţii din partea poliţiei, conform cărora „mii de dolari” nu au fost încă recuperaţi. În timpul arestării, Oliver nu a arătat nicio rezistență, nu a fost găsită nicio armă asupra lui și nu există indicii conform cărora Oliver a folosit o armă în timpul jafului. Suspectul se află în prezent într-o închisoare din El Paso şi urmează să apară joi în faţa judecătorului.

 

 

Comentarii

Leave a Reply