Un patiser a fost amendat cu 3.000 de euro pentru că a muncit prea mult

Un brutar din micul oraș Lusigny-sur-Barse din nord-estul Franței a fost amendat cu 3.000 de euro pentru a lucra șapte zile pe săptămână. Legea impune o zi săptămânală de odihnă pentru toți lucrătorii, dar Cédric Vaivre și-a păstrat bakerul deschis toată săptămâna.
Primarul Lusigny Christian Branle și localnici din orașul de doar 2.000 de oameni au ieșit în apărareaVaivre și a început o petiție, potrivit ziarului local , L’Est Eclair.

Locuitorii susțin că în lunile de vară „nu este nimic mai rău decât magazinele închise atunci când există turiști” și este esențial ca brutarul să rămână deschis în fiecare zi.

În timpul lunilor de vară orașul vede un aflux de turiști care călătoresc spre lacurile din apropiere, uimitorul Parc Regional de Parc Natural Orient Forest .

De asemenea, brutarul spune că rămânerea deschisă în timpul lunilor vitale de vară este cea care-și menține afacerea cu un profit.

Vaivre recunoaște că a încălcat legea, dar este șocat de mărimea amenzii și susține speranța că va fi redus sau anulat.

Primarul Branle a adăugat: „Să avem ceva bun simț, suntem într-o comunitate rurală mică, fără alți brutari. În plus, afacerile sale sunt esențiale pentru comerțul turistic important „.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.