Unde trăiesc cei mai bogați americani

V-ați dorit vreodată să aflați, unde locuiesc cei mai bogați oameni din America? Pun pariu că răspunsul dvs. este da. Prin urmare, am pregătit o listă pentru dvs. cu cei mai bogați americani, cu valoarea lor netă și cu proprietatea lor.

Cel mai bogat american și proprietatea lui

1. Bill Gates

În valoare de 81 de miliarde de dolari 
Acasă:  Medina, Washington

 

 

l. Gates, în vârstă de 60 de ani, își petrece cea mai mare parte a timpului la conacul său de la Medina, Washington, cu o suprafață de 66.000 de metri pătrați, poreclit Xanadu 2.0 după proprietatea personajului titular în „Citizen Kane”. Conacul are vedere la Lacul Washington. Cu toate acestea, a fost nevoie de domnul Gates șapte ani și 63,2 milioane de dolari pentru a construi această casă, care este plină de o mulțime de caracteristici high-tech. Mai mult, el a cumpărat lotul pentru 2 milioane de dolari în 1988, dar acum este în valoare de aproximativ 170 milioane de dolari, potrivit ziarelor publice.

2. Jeff Bezos

În valoare de 67 de miliarde de dolari 
Acasă:  Medina, Washington

Dl. Bezos, în vârstă de 52 de ani, în curs de construire a imperiului său de comerț electronic, a câștigat pe parcursul anilor o mare cantitate de proprietăți reale, câștigându-i locul 26 pe lista celor mai mari proprietari de teren din America de anul trecut. Prin urmare, în ceea ce privește reședințele, are o fermă de 165.000 de acri în West Texas, o casă pe malul apei din statul Washington, trei apartamente conectate în Turnul Century din Manhattan și o proprietate Beverly Hills de 12.000 de metri pătrați care se mândrește cu Tom Cruise ca un vecin , potrivit Forbes.

Casa sa de la Medina, Washington, aproape de sediul Amazonului, se mândrește cu 5,35 hectare și aproximativ 29 000 de metri pătrați de spațiu de locuit. În afară de casa principală, există și o cabană de îngrijitor și o stație de pescuit de 4.500 de metri pătrați pe Lacul Washington.

3. Warren Buffett

În valoare de 65,5 miliarde de dolari 
Acasă:  Omaha, Nebraska

 

 

Deși cel mai scump investitor de pe pământ deține mai multe investiții imobiliare, domnul Buffett, în vârstă de 86 de ani, este cunoscut pentru a trăi cu umilință.

Casa lui se află într-un colț din Omaha, Nebraska, pe care la cumpărat în 1958 pentru 31.500 de dolari. Dl. Buffett a trăit acolo încă de atunci. Cu toate acestea, casa a fost construită inițial în 1921, a suferit mai multe extinderi pentru a face o casă confortabilă și confortabilă de 6500 de metri pătrați pentru omul care are o valoare netă de peste 65,5 miliarde de dolari.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.