Video: Garda de corp a lui Serghei Aksyonov, Guvernatorul Crimeei, înoată în spatele șefului?

Străzile din Kerch și o serie de așezări din partea de est a Crimeei au fost inundate ca urmare a unei ploi abundente. Sute de clădiri rezidențiale și un spital al orașului au fost avariate.

Dezastrul natural a fost pus în umbră de imagini devenite virale cu angajați din minister care înoată în spatele bărcii în care se afla guvernatorul Crimeei.

Guvernatorul Crimeei anexate a făcut furori pe rețelele sociale atunci când expediția sa de inspecție a inundațiilor masive din regiune a fost urmată de trei înotători misterioși.

Videoclipul publicat îl arată pe guvernatorul Serghei Aksyonov călătorind prin orașul inundat Kerch pe o barcă cu cei trei bărbați înotând în spatele barcii.

Unii observatori de pe rețelele de socializare au declarat că bărbații in neopren arătau ca garda de corp a lui Aksenov iar pentru ca fost pusă o singură barcă la dispozitie pentru inspectie gărzile de corp au fost lăsate la apă; în timp ce alții au glumit că scena este „un meme în viața reală” și că delfinii s-au întors la Kerch.

Nimeni nu pare să poată oferi un răspuns direct la cine sunt bărbații în costum de neopren sau de ce înotau în spatele bărcii guvernatorului.

Ministerul situațiilor de urgență a declarat pentru site-ul web de știri RBC că erau doar civili obișnuiți, care aveau chef să meargă să înoate.

„Aceștia au fost civili care au luat o decizie ciudată în această situație critică”, a declarat serviciul de presă al ministerului. „Au îmbrăcat aceste costume și nu s-au putut gândi la nimic mai inteligent decât să urmeze barca lui Aksenov.”

Crimeea, pe care Rusia a anexat-o de la Ucraina în 2014, a fost lovită de ploi abundente care au inundat orașe și sate întregi din partea de est a peninsulei.

@hostbiz.ro

Înotătorii misterioși care urmăresc guvernatorului Crimeei, Serghei Aksyonov se crede ca ar fi garda de corp. https://bit.ly/3cVmVcd

♬ sunet original – hostbiz.ro

Urmareste-ne pe: VK MeWe Facebook Telegram Twitter Bitchute Youtube Rumble

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Urmareste-ne pe: VK MeWe Facebook Telegram Twitter Bitchute Youtube Rumble