Video. Preşedintele Mexicului Andres Manuel López Obrador refuză să cumpere vaccinuri Covid pentru copii, spunând că Mexicul nu se va apleca în fața presiunii din partea Big Pharma.

Președintele Andres Manuel López Obrador a refuzat să cumpere vaccinuri Covid pentru copii, spunând că Mexicul nu se va apleca în fața presiunii din partea Big Pharma.

În timp ce oamenii l-au lăudat pentru că a îndrăznit să reziste celor puternici, sunt mulți care sunt îngrijorați și prezic că președintele Mexicului va avea repercusiuni.

Urmareste-ne pe: VK MeWe Facebook Telegram Twitter Bitchute Youtube Rumble

RT raportează: În observațiile făcute la începutul acestei săptămâni, liderul mexican a spus că guvernul său așteaptă în continuare comunitatea științifică pentru a demonstra beneficiile vaccinării minorilor. Până când nu vor fi furnizate dovezi concludente, Mexicul va refuza să achiziționeze jaburi pentru copii, a anunțat Obrador, adăugând că firmele farmaceutice păreau să se concentreze mai mult pe obținerea de profituri decât pe asigurarea necesității medicale pe măsură ce obțin vânzări record din vaccinurile Covid-19.

Mexic nu va fi ținut ostatic de companiile farmaceutice care vor doar să facă afaceri și să sperie copiii cu ideea că este necesar să se vaccineze împotriva Covid-19.

El a criticat în mod similar planurile companiilor medicamentoase de a introduce doze de rapel cu doza a treia sau chiar a patra, considerând că loviturile ar putea fi „inutile”.

Vorbind despre același subiect, subsecretarul pentru sănătate, Hugo López-Gatell, a afirmat că nu există „nicio dovadă științifică” care să arate că jabul este „esențial” pentru minori, având în vedere rata ridicată de inoculare în rândul populației adulte, Excélsior, al doilea cotidian din Mexico City. , raportat .

Mexicul a aprobat o serie de vaccinuri Covid pentru uz de urgență, inclusiv fotografii dezvoltate de Pfizer, AstraZeneca, Johnson & Johnson și Sinovac, precum și de Sputnik V.

Ministerul Sănătății din țară a dezvăluit recent că minimum 48% dintre mexicani au primit cel puțin o doză de vaccin.

La fel ca multe alte țări, Mexicul și-a lansat programul de inoculare în etape, acordând priorității grupurilor cu risc ridicat. În prezent, cei sub 18 ani nu sunt incluși în testul de vaccinare.

În mare parte ignorate de mass-media internațională, remarcile provocatoare ale lui Obrador au devenit virale după ce un videoclip subtitrat în engleză al discursului său a fost distribuit pe rețelele sociale.

Urmareste-ne pe: VK MeWe Facebook Telegram Twitter Bitchute Youtube Rumble


Câteva comentarii au salutat discursul președintelui mexican pentru că au blamat lăcomia Big Pharma. Pfizer, de exemplu, s-a lăudat cu profituri record și a ridicat recent estimările vânzărilor pe tot anul pentru vaccinul său la 45 de miliarde de dolari.
Video complet aici: youtube.com
Alții au împărtășit mai multe reacții conspirative la comentariile lui Obrador. Numeroși observatori au teoretizat că președintele mexican se expune la un potențial rău sau la un „accident” criticând firmele Big Pharma într-un mod atât de direct și direct.

Urmareste-ne pe: VK MeWe Facebook Telegram Twitter Bitchute Youtube Rumble
Urmareste-ne pe: VK MeWe Facebook Telegram Twitter Bitchute Youtube Rumble

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Urmareste-ne pe: VK MeWe Facebook Telegram Twitter Bitchute Youtube Rumble