Viorica Dăncilă: Nu i-am răspuns președintelui la telefon, eram la Simfonia Lalelelor

Viorica Dăncilă nu i-a răspuns vineri preşedintelui Iohannis care o sunase pentru a discuta despre mutarea ambasadei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. Premierul a explicat că nu a avut telefonul la ea când a participat la un eveniment la Piteşti, iar ulterior l-a sunat ea pe preşedinte. Cine mine, cine spune adevărul? Ei bine, imaginile de la eveniment par să o contrazică pe Dăncilă. Telefonul a fost tot timpul în mâna ei!

Premierul Viorica Dăncilă a susţinut, vineri, că nu a văzut că preşedintele Klaus Iohannis o sună pentru că participa la Simfonia Lalelelor de la Piteşti, scrie Gândul.

Preşedintele Klaus Iohannis a sunat-o ieri pe Viorica Dăncilă pentru a discuta despre decizia Guvernului anunţată de Liviu Dragnea ca ambasada României din Israel să fie mutată de la Tel Aviv la Ierusalim. Premierul nu a răspuns însă la telefon.

Da, iniţial nu am răspuns. Eram la Simfonia Lalelelor, nu am văzut apelul, apoi am sunat şi am discutat cu dumnealui. A fost o discuţie privată cu domnul preşedinte, pot să confirm că a avut loc această discuţie”, a declarat ulterior premierul.

Cu toate acestea, în imaginile surprinse în timpul evenimentului se poate observa că premierul avea telefonul în mână.

Comentarii

Leave a Reply